Je zoekt loopbaanbegeleiding of een loopbaancoach in rotterdam? Of een studiekeuzetraject?

Ben je woonachtig in Rotterdam en voel jij je niet op je gemak op je huidige werkplek? Of moet je een studiekeuze maken en weet je niet welke opleiding bij je past? Kies dan voor loopbaanbegeleiding of een studiekeuzetraject van V&P Advies! V&P is een psychologisch adviesbureau dat je graag bij staat bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van opleiding en loopbaan!

Wij helpen je graag verder door middel van:

  • loopbaanbegeleiding
  • een beroepskeuzetest
  • loopbaanadvies
  • een studiekeuzetest
  • advies bij je studiekeuze in Rotterdam

Wij zijn gericht op jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. We zijn je graag van dienst, ongeacht jouw leeftijd, geslacht, huidige werksituatie of opleiding. Iedereen kan baat hebben bij onze doelgerichte en persoonlijke begeleiding in Rotterdam. Door middel van allerlei testen komen we erachter hoe jouw persoonlijkheid eruit ziet, wat je interesses zijn en welke kwaliteiten en drijfveren je hebt. Daarbij vinden een aantal gesprekken plaats en daar vloeien resultaten en een advies uit die we verwerken in een rapportage. Deze rapportage kan je helpen bij je studiekeuze of bij het maken van de volgende stap in je loopbaan.

Loopbaanadvies van een loopbaanadviseur | V&P Advies

V&P Advies heeft professionele adviseurs in dienst met een psychologische achtergrond die je kunnen helpen bij het maken van de juiste vervolgstap in je carrière. Ben je net met je opleiding klaar en sta je aan het begin van je carrière of ben je al enige tijd werkzaam en twijfel je of je wel op de juiste plek zit? Bij V&P in Rotterdam heb je de mogelijkheid om een loopbaantraject te volgen. Als je ervoor kiest om een loopbaantraject te volgen bij VP-advies in Rotterdam, dan krijg je antwoord op een aantal belangrijke vragen zoals welke loopbaanrichting bij jou past, welke loopbaanopties je hebt, welke loopbaanmogelijkheden bij jou passen en of je wel de juiste plek zit bij je huidige werk. Onze loopbaanadviseurs gaan met je aan de slag waardoor je meer inzicht krijgt in jouw unieke eigenschappen, motivatie, interesses en je capaciteiten. We laten je diverse psychodiagnostische tests afleggen, we hebben 1 op 1 gesprekken en aan de hand van verschillende opdrachten krijg je essentiële bagage om de juiste vervolgstap te maken in jouw carrière.

Ook voor werkgevers die om bedrijfseconomische redenen afscheid moeten nemen van werknemers kan het interessant zijn om een loopbaantraject bij V&P te adviseren. Met een loopbaantraject bij VP-Advies in Rotterdam stel je werknemers in de gelegenheid om de mogelijkheden voor een vervolgstap in hun carrière te onderzoeken. Om de mogelijkheden op het gebied van loopbaanadvies met ons te bespreken is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier.

De juiste studie kiezen (Rotterdam)

Bij V&P Advies heb je ook de mogelijkheid om een studiekeuzetraject te volgen. We begeleiden jongeren bij het maken van een keuze voor een opleiding in het mbo, hbo en wo. Tijdens het studiekeuzetraject word je onderworpen aan een aantal studiekeuzetests, gesprekken en diverse opdrachten waardoor je een beter inzicht krijgt in je persoonlijkheid, je sterke punten en in wat je zoekt in een opleiding. Dankzij onze studiekeuzebegeleiding kun je erachter komen welk opleidingsniveau geschikt voor je is en welke studie goed bij je past.

Het kan ook zo zijn dat je al aan het studeren bent maar twijfels hebt of dit wel de juiste opleiding voor je is. In dit geval kan een studiekeuzetraject in Rotterdam ook een goede optie voor je zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn om tijd te verspillen aan een studie waar je niet helemaal tevreden over bent waar je later in een werkgebied terecht komt waar je eigenlijk helemaal niet werkzaam in wilt zijn. Je doet er verstandig aan om studiekeuze begeleiding van VP-advies in te schakelen.

Voorafgaand aan ons studiekeuzetraject heb je de mogelijkheid om een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen. Tijdens dit 30 minuten durende (gratis) gesprek geven wij je informatie over hoe we te werk gaan tijdens het traject en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Het studiekeuzetraject zal bestaan uit drie gesprekken: het intakegesprek, het analysegesprek en het adviesgesprek.

Assessment voor je werknemers

Bij de Rotterdamse locatie van VP-advies heb je ook de mogelijkheid om werknemers van je bedrijf een assessment af te laten leggen. Met een zogenaamd selectieassessment krijg je als werkgever antwoord op de vraag of een werknemer geschikt is voor een bepaalde functie, of een werknemer klaar is voor een beoogde promotie en of een nieuwe sollicitant geschikt is voor een functie binnen je bedrijf. Een assessment van V&P geeft verder inzicht in de persoonlijkheid, werkvoorkeuren en capaciteiten van je werknemer of kandidaat. Een ontwikkelassessment of selectieassessment bij VP-advies in Rotterdam bestaat uit diverse onderdelen zoals een persoonlijkheidsonderzoek, een prestatie- en motivatieonderzoek, een cognitieve capaciteitenonderzoek, loopbaanwensenonderzoek, diepte-interview en een uiteindelijke rapportage waar de bevindingen en resultaten van het assessment in worden gepresenteerd.

Ben jij geïnteresseerd in een loopbaantraject, studiekeuzetraject of een assessment bij V&P in Rotterdam, neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op nummer 010 – 307 39 66. Ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht dan kun je terecht bij VP-advies locatie Utrecht.