Een loopbaantraject volgen bij V&P

  • Welke loopbaanrichting past bij mij?
  • Ik loop vast in mijn werk. Wat zijn mijn loopbaanopties?
  • Welke loopbaanmogelijkheden passen bij mij?
  • Zit ik wel op de juiste plek?
  • Ik moet van baan wisselen door outplacement. Welke richting past bij mij?

Bij V&P kun je de antwoorden op deze belangrijke vragen ontdekken. Zo kun je te weten komen welke loopbaanrichting echt bij jou past en welke mogelijkheden daarin te vinden zijn. Het kan ook zo zijn dat je al een baan hebt, maar dat je vast loop hierin. Dan kunnen wij je helpen om de diverse opties op een rij te zetten en de juiste keuze voor het vervolg te maken. Hiernaast kunnen wij je ook helpen als je twijfelt of je wel op de goede plek zit. Hiervoor geven wij passend loopbaanadvies.

Goed loopbaanadvies van Verhoeks & Provily

V&P begeleidt jou bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Psychodiagnostische tests, gesprekken en opdrachten geven meer inzicht in jouw unieke combinatie van persoonlijke eigenschappen, motivatie, interesses en capaciteiten. Hiermee krijg je de essentiële bagage om goede keuzes te maken en de juiste doelen te stellen. Ons loopbaantraject helpt je verder!

Ons loopbaantraject is uniek!

  • Professioneel: we zijn gecertificeerd psychologen.
  • Positief: we bouwen op jouw talenten.
  • Doelgericht: ook wij willen weten wat de beste keuze voor jou is.
  • Informeel: je voelt je snel op je gemak.

Kortom, V&P helpt jou op een persoonlijke manier bij het zetten van de juiste stappen. Gebruik het contactformulier om je aan te melden voor het traject of voor het aanvragen van meer informatie.

Advies voor de werkgever

U moet vanwege bedrijfseconomische of andere redenen afscheid nemen van uw werknemer(s) en wilt hierbij passende begeleiding bieden? Een loopbaantraject van V&P geeft uw werknemer de gelegenheid de mogelijkheden voor een passende baan te onderzoeken, geheel afgestemd op de situatie waarin uw medewerker verkeert. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek onze werkwijze!

Of bekijk uw investering.

Advies van Verhoeks & Provily

Marjorie van der Klooster, 24 jaar – “Het traject heeft mij geholpen om te zien dat ik op de goede weg zat. Ook heb ik nieuwe kanten van mezelf leren kennen wat erg leuk en interessant was. Je komt nog zo veel meer over jezelf te weten dan je eigenlijk verwacht. Iets wat je bijvoorbeeld zelf ergens diep weggestopt hebt of een droom van je die eigenlijk te groot is om over durven na te denken: het komt allemaal naar voren.”