Loopbaancoaching

Een baan die bij je past levert energie op. Je gaat met plezier naar je werk en komt ’s avonds voldaan thuis. Misschien is dat bij jou anders. Je bent voor je gevoel vastgelopen in je loopbaan. Je wilt een andere functie of ander werk, maar weet niet waar je moet beginnen.

Vraag je jezelf weleens af:

  • Zit ik eigenlijk wel op de juiste plek?
  • Welke loopbaanrichting past bij mij?
  • Welke loopbaankeuzes passen bij mij?
  • In welke richting moet ik zoeken?

Dan is loopbaancoaching van meerwaarde. Tijdens dit traject zoeken we uit welke loopbaanrichting echt bij jou past en welke mogelijkheden er zijn. Ook als je momenteel een baan hebt, helpt loopbaancoaching om de diverse opties op een rij te zetten en een weloverwogen besluit te nemen.

Als psycholoog begeleid ik jou bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Daarvoor maak ik gebruik van psychodiagnostische tests, gesprekken en opdrachten om inzicht te krijgen in jouw eigenschappen, motivatie, interesses en capaciteiten. Loopbaancoaching stelt jou in staat de juiste doelen te stellen en onderbouwde keuzes te maken.

Werkwijze
Loopbaancoaching van V&P bestaat onder meer uit een intakegesprek, (online) psychologische tests, een analysegesprek en een adviesgesprek. Eerst kennismaken? We bieden een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit gesprek duurt een halfuur en is kosteloos.

Onze loopbaancoaching is ook beschikbaar voor werkgevers die medewerkers richting willen geven.

Marjorie van der Klooster, 24 jaar – “Het traject heeft mij geholpen om te zien dat ik op de goede weg zat. Ook heb ik nieuwe kanten van mezelf leren kennen wat erg leuk en interessant was. Je komt nog zo veel meer over jezelf te weten dan je eigenlijk verwacht. Iets wat je bijvoorbeeld zelf ergens diep weggestopt hebt of een droom van je die eigenlijk te groot is om over durven na te denken: het komt allemaal naar voren.”