Stress- en burnoutcoaching

Stresshormonen zijn niet altijd negatief. Een gezonde mate van stress en spanning stelt jou in staat om beter te presteren. Maar wie alleen maar werkt en te weinig rust neemt, loopt het risico om ‘uitgeblust’ te raken. Te veel stress kan leiden tot een overspannen toestand of een burn-out.

Heb je het gevoel dat alles je boven het hoofd groeit? Dat je tientallen ballen tegelijk in de lucht moet houden? Blijf niet te lang met die zorgen rondlopen. Als de balans zoek raakt, kunnen de problemen verergeren en een serieuze belemmering zijn voor jouw functioneren. Wie eenmaal overspannen is, heeft gemiddeld zes tot negen maanden nodig om te herstellen. Bij een burn-out kan het herstel zelfs twee jaar in beslag nemen.

Methode
Loop jij met stress- of burn-outklachten, dan is het verstandig om tijdig professionele hulp te zoeken. Als psycholoog ben ik gespecialiseerd in het helpen van mensen die kampen met (of aanlopen tegen) een burn-out. In mijn behandeling maak ik gebruik van de methode van CSR. Deze aanpak kent elementen uit de psychologie, organisatiekunde en de fysiologische (stress)wetenschappen. Met behulp van diepgaande gesprekken en bewezen methodes zorgen we samen voor meer rust en balans in jouw leven.