Loopbaancoaching voor medewerkers

Als werkgever wil je graag het beste voor je personeel. Dat is niet alleen goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie zelf. Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn goed voor de organisatie. Ze melden zich minder vaak ziek, hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever.

Misschien zijn onderstaande vragen herkenbaar:

  • Profiteer ik wel optimaal van het aanwezige talent in de organisatie?
  • Zijn onze medewerkers nog wel op hun plek?
  • Hoe krijg ik de moraal binnen mijn organisatie omhoog?
  • Hoe kunnen mijn werknemers productiever worden?
  • Waarom ligt mijn ziekteverzuim relatief hoog?

Dan kan het lonen om te investeren in loopbaancoaching voor uw medewerkers. Tijdens onze coaching gaan we om tafel met individuele werknemers. Via gesprekken en tests ontdekken we waar de sterke punten, ambities en wensen van de werknemer liggen. Ik begeleid jouw medewerkers om het meeste te halen uit hun huidige functie, maar ook in het toewerken naar een andere rol, of zelfs een andere baan.