Persoonlijke ontwikkeling

Bij V&P werk je aan persoonlijke ontwikkeling door te ontdekken wie jij bent en waardoor jij gedreven wordt. Groeien als persoon betekent inzicht in jouw persoonlijkheid, maar ook een confrontatie met jouw valkuilen. Dit stelt jou in staat om keuzes te maken; of het nu gaat om je loopbaan, studie of privé. Via individuele coaching of training bij V&P ben jij hiertoe in staat.

Coaching

Loop jij tegen bepaalde patronen aan, maar vind jij het lastig die te veranderen? Wil jij keuzes maken in jouw leven, maar vind je het lastig dat ook daadwerkelijk te doen? In coaching stel je doelen waar jij samen met je coach aan werkt. Je ontdekt wat jouw belemmeringen zijn, maar ook hoe jij daadwerkelijke stappen kunt gaan zetten tot verandering. Dit vergroot je gevoel van regie en geluk.

Loopbaantraject

Weet jij niet of jij op de juiste plek zit? Wil jij gebruik maken van jouw talenten en energie krijgen van je werk? Ontdek in een loopbaantraject wat jouw talenten zijn en waar jij door gedreven wordt. Dit stelt jou in staat de juiste koers te bepalen en op zoek te gaan naar de (werk)plek die bij jou past. Dit kan zowel voor binnen of buiten je huidige baan.

 Studiekeuzetraject

Weet jij niet welke studie bij jou past? Ontdek wat jouw persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en interesses zijn in een studiekeuzetraject bij V&P. Hierdoor kun jij bewust kiezen en de juiste studiekeuze maken.

Training

Vind jij het lastig om grenzen te stellen, effectief te communiceren of gezond te denken? In de trainingen van V&P leer je jouw patronen herkennen én doorbreken. Volg een van de trainingen om belemmeringen aan de kant te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit vergroot jouw zelfvertrouwen.