Persoonlijke ontwikkeling

Waardoor word jij ten diepste gedreven? Waar liggen jouw talenten, jouw dromen, jouw angsten? Groeien als persoon betekent inzicht krijgen in je eigen persoonlijkheid: het leren kennen van je sterke kanten, maar ook de confrontatie aangaan met je valkuilen. Of het nu gaat om je loopbaan, studie of privéleven, samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we onder meer met psychologische tests en onderdelen vanuit de cognitieve gedragstherapie.

Coaching

Loop jij tegen bepaalde patronen aan, maar vind jij het lastig die te veranderen? Sta jij voor keuzes in jouw leven, maar vind je het moeilijk om knopen door te hakken? Tijdens een coachingstraject werken we actief aan het opstellen en behalen vanjouw persoonlijke doelen. Je krijgt inzicht in je gaven én je belemmeringen. Stap voor stap werken we toe naar verandering, meer regie en een sterkere persoonlijkheid.

Loopbaantraject

Je twijfelt of je wel op je plek zit in je huidige functie. Jouw werk levert geen energie meer op, en soms zelfs frustratie. In een loopbaantraject gaan we samen op zoek naar jouw talenten en interesses. Ik ga met je in gesprek en je maakt verschillende wetenschappelijke tests. Na afloop heb jij helder zicht op waar jij in jouw loopbaan blij van wordt. Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

 Studiekeuzetraject

De keuze voor een studie heeft een grote impact op jouw toekomst. Het is dan ook logisch dat het naderende beslismoment stress op kan leveren. Vind jij het moeilijk om een studie te vinden die bij jou past? In een studiekeuzetraject gaan we in op jouw persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en interesses. Onze gesprekken en tests stellen jou in staat een weloverwogen studiekeuze te maken.

Stress & burn out

Drukte en zorgen voeren de boventoon in jouw leven. Je moet van alles van jezelf en je ervaart nooit rust. Veel mensen hebben moeite om om te gaan met stress. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw stress. Ik geef jou inzicht in jezelf en reik je concrete handvatten aan om meer in balans te raken. Met stress- en burnoutcoaching blijf jij jouw stress de baas.