Over V&P

Niets is fascinerender dan het gedrag van mensen. Waarom maken we bepaalde keuzes – ook als we het liever anders doen? Waar komen die eigenaardigheden en kronkels in ons gedrag vandaan?

Als psycholoog houd ik mij dagelijks bezig met menselijk gedrag. En niet alleen met dat van anderen. Allemaal hebben we te maken met onze eigen gevoelens, keuzes en uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Soms nemen twijfels de overhand of staan onzekerheden ons functioneren in de weg. Dan is verandering gewenst. Andere keren is verandering niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege factoren buiten onszelf. In die gevallen is het waardevol om te leren met (moeilijke) situaties om te gaan.

Vanuit V&P begeleid ik mensen in hun werk, studiekeuze of privéleven. Dat doe ik vanuit de cognitieve gedragstherapie en met behulp van psychologische tests. Tijdens meerdere sessies krijgen we jouw doelen helder en leer ik je bewuster omgaan met de keuzes die op je pad komen.

Kwalificaties

VP-advies is aangesloten bij het NIPIn 2012 studeerde ik af als psycholoog aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (Psycholoog NIP) en lid van 1nP, een landelijk netwerk van 600 zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg.
Daarnaast heb ik de ACT therapie opleiding gevolgd bij ACT-EMDR centrum. Hier heb ik ook de EMDR-opleiding gevolgd en behaald. Tevens ben ik in het bezit van een CSR diploma (stress- en burnoutcoaching). Momenteel ben ik cognitief gedragstherapeut in opleiding.

Evelyne Provily
Samen met Evelyne richtte ik in 2014 V&P op. Sinds 2019 heeft Evelyne de focus verlegd naar de hulpverlening. Ze blijft als partner betrokken bij V&P.

Judith Kranendonk
GZ-psycholoog van Psychologenpraktijk Kranendonk. Ik werk met haar samen in de verzekerde gezondheidszorg.

Sonja Koster
Oprichter van Vitamentalis. Zij is gespecialiseerd op stress- en burnoutklachten.