Over ons

Menselijkheid én efficiëntie staan hoog in het vaandel bij V&P. Onze cliënten beoordelen onze trajecten dan ook met een 9,0 gemiddeld. Waarop dit cijfer is gebaseerd kunt u lezen in de reacties van een aantal van onze partners en cliënten.

Lees meer referenties

Wie zijn wij?

V&P is een coachingsbureau, gericht op jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Als enthousiaste psychologen worden we gedreven door onze interesse in de unieke persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Elk vraagstuk stelt ons voor een nieuwe uitdaging om de gewenste gedragsverandering, keuze en ontwikkelingsmogelijkheid te vinden. We hebben er veel plezier in om deze zoektocht samen met jou tot een goed einde te brengen. Door onze ervaring op het gebied van psychodiagnostische testafname, gesprekstechnieken en keuzebegeleiding hebben we de juiste expertise in huis om jouw keuze op professionele wijze te begeleiden. Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

  • Doelgericht: ook wij willen weten wat het beste bij je past.
  • Positief: bouwen op jouw talenten.
  • Concreet: advies waar je werkelijk iets mee kunt.

We zien ernaar uit om samen jouw uitdaging aan te gaan!

VP-advies is aangesloten bij het NIP

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)

Joanne Verhoeks | V&P Advies

Joanne Verhoeks

Eigenlijk ben ik heel nieuwsgierig. In mensen en bijbehorende mogelijkheden. Sinds mijn studie is deze fascinatie in gedragsverandering verder ontwikkeld. Ik wil graag weten wat mensen raakt en wat hun beweegt. Zit er meer in dan er nu uitkomt? Wil je een nieuwe stap zetten, maar weet je niet in welke richting?  Loop je vast in je werk of privé?  Ik help je graag om je vraag helder te krijgen waar je talenten liggen en deze optimaal kunt benutten in je werk en privé.  Dat doe ik door de juiste vragen te stellen, zodat jij helder zicht krijgt op jezelf, jouw patronen, overtuigingen, talenten en je kwaliteiten.  Mijn aanpak is doelgericht en no-nonsense.

Evelyne Provily

Contact met mensen heeft mij altijd geboeid. In het contact wil ik mensen leren kennen. Met hen ontdekken wat het probleem is. En hen raken. Niet om ze te kwetsen, maar om hen te laten zien dat ze een keuze hebben. Om vervolgens gedragsverandering tot stand te brengen. Ik geloof in de kracht van verandering. En ik vind het belangrijk dat een mens volledig kan (leren) zijn wie hij is. Het is mijn passie om jou daarbij te helpen. In de gesprekken ben ik gedreven, enthousiast en positief. Samen met jou ga ik graag de uitdaging aan om een keuze te maken voor jezelf!

Evelyne Provily | V&P Advies