Over ons

Efficiëntie én menselijkheid staan hoog in het vaandel bij V&P. Onze cliënten beoordelen onze trajecten dan ook met een 8,7 gemiddeld. Waarop dit cijfer is gebaseerd kunt u lezen in de reacties van een aantal van onze partners en cliënten.

Lees meer referenties

Wie zijn wij?

V&P is een psychologisch adviesbureau, gericht op jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Als enthousiaste psychologen worden we gedreven door onze interesse in de unieke persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Elk keuzeproces stelt ons voor een nieuwe uitdaging om de best passende studie of ontwikkelingsmogelijkheid te vinden. We hebben er veel plezier in om deze zoektocht samen met jou tot een goed einde te brengen. Door onze ervaring op het gebied van psychodiagnostische testafname, gesprekstechnieken en keuzebegeleiding hebben we de juiste expertise in huis om jouw keuze op professionele wijze te begeleiden. Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

  • Doelgericht: ook wij willen weten wat het beste bij je past.
  • Positief: bouwen op jouw talenten.
  • Concreet: advies waar je werkelijk iets mee kunt.

We zien ernaar uit om samen jouw uitdaging aan te gaan!

Joanne Verhoeks | V&P Advies

Joanne Verhoeks

Al jong ben ik geïnteresseerd geraakt in mensen en wat hun beweegt. Zit er meer in dan er nu uitkomt? Wil je een nieuwe stap zetten, maar weet je niet in welke richting?  Heb je een brede interesse en vind je het moeilijk om keuzes te maken? Ik help je graag om je vraag helder te krijgen en de keuzes te maken die bij jou passen. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen, zodat jij  helder zicht krijgt op jezelf, jouw talenten en je kwaliteiten.  Mijn aanpak is doelgericht en no-nonsense.

Evelyne Provily

Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe maken ze keuzes? Wat maakt dat iets niet goed gaat? Stuk voor stuk vragen die mij boeien. Al van jongs af aan heb ik interesse in de mens en zijn gedrag. Tijdens de studie Psychologie kreeg ik tools in handen om hier daadwerkelijk iets mee te gaan doen in de praktijk. En dat is precies waar mijn passie ligt! Samen met jou ontdekken wat jouw talenten zijn. Analyseren waarom het niet loopt op je werk. Antwoorden zoeken op jouw vragen. Dat is wat ik leuk vind. Ik ben gedreven, enthousiast en positief en ga samen met jou graag de uitdaging aan.

Evelyne Provily | V&P Advies