V&P Coaching in Rotterdam

Tijdens sommige periodes in je leven kunnen er momenten zijn dat het allemaal even niet zo loopt zoals jij graag zou willen. Er kunnen problemen op het werk ontstaan, in je privé kunnen relaties onder druk komen te staan of je kan even niet lekker in je vel zitten. Dit zijn zaken waar iedereen in zijn of haar leven mee te maken krijgt. Het belangrijkste is hoe je er uiteindelijk mee omgaat en of je de draad weer op kunt pakken. Dit is afhankelijk van wat voor persoon je bent en hoe je in elkaar zit. Niet iedereen kan dealen met deze problemen en hier een oplossing voor vinden en dit kan uiteindelijk veel invloed hebben op je gemoedstoestand. Sommige mensen hebben een negatief zelfbeeld terwijl dit vaak onterecht is. Hun manier van denken is altijd in problemen in plaats van oplossingen en dit zorgt voor een onzeker gevoel wat leidt tot een bepaalde vorm van stress.

V&P Coaching staat graag klaar voor mensen die behoefte hebben aan coaching om hun gedachtepatroon te veranderen. Als je ervoor kiest om een coachingstraject te volgen bij VP-Advies dan leren we je hoe je om moet gaan met negatieve gedachten en laten we je inzien dat dit onbewuste denkfouten zijn. Tijdens onze coachingsgesprekken leren we je inzicht krijgen in je gedachtepatroon en leggen we de focus op het ontwikkelen van gezonde en reële gedachten waardoor je jezelf zelfverzekerder voelt en je weer lekker in je vel komt te zitten. Ben je op zoek naar coaching in de omgeving van Rotterdam, neem dan contact met ons op en vraag meer informatie aan!

Mentale coaching en loopbaancoaching

Het volgen van een coachingstraject bij een lifecoach van VP-Advies kan een geschikte oplossing zijn als jij hulp nodig hebt bij het creëren van een positieve mindset. Dankzij onze mentale coaching zullen we je helpen om positiever te leren denken en daardoor zal je makkelijker om kunnen gaan met uitdagingen die je tegen komt tijdens je studie, op je werk en bij andere situaties in je privé leven. Ben je niet tevreden met je huidige baan? Het leven is te kort om werk te doen waar je geen plezier aan beleeft en daarom zou het verstandig zijn om eens te kijken wat voor werk je wel leuk lijkt en wat de mogelijkheden zijn. Bij VP-Advies in Rotterdam ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar loopbaancoaching. Je hebt de mogelijkheid om een loopbaantraject te volgen. Tijdens dit traject gaan we uitzoeken welke loopbaanrichting bij jou past, welke loopbaanmogelijkheden er zijn, en of het realistisch is om een carrièreswitch te maken. Wij zullen samen met jou de diverse opties op een rij zetten en begeleiden je bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. We nemen psychologische tests bij je af, voeren gesprekken en krijgt persoonlijke opdrachten,  waardoor je een beter inzicht krijgt in jouw persoonlijke eigenschappen en interesses. Met de verkregen informatie heb je de bagage in huis om de volgende stap in jouw carrière te maken.

Omgaan met stress

Iedereen heeft wel eens last van stress en dit is volkomen normaal want het zorgt ervoor dat we goed geconcentreerd en alert zijn. Hierdoor kunnen we goed presteren bij de dagelijkse bezigheden op het werk en op school. Het kan ook zo zijn dat je stress niveau op een gegeven moment te hoog komt te liggen en dat het een negatieve uitwerking gaat hebben op je gemoedstoestand. De hoge spanning kan ervoor zorgen dat je je onzeker, gedemotiveerd en ongelukkig voelt en je prestaties in het dagelijks leven kunnen hier onder lijden. Als de stress echt teveel wordt kan het  je uitputten en uiteindelijk zelfs leiden tot een burn-out.

Onze gecertificeerde psychologen weten wat er nodig is om deze stress verschijnselen te verminderen. Tijdens een coachingstraject van VP-advies in Rotterdam leren we je omgaan met stress. Allereerst gaan we met je in gesprek om achter de oorzaak van de stress te komen. Ligt de werkdruk te hoog? Wordt het huishouden je teveel? Problemen met de relatie? Dit zijn allemaal veelvoorkomende oorzaken van stress en als we eenmaal achter de oorzaak zijn gekomen die ervoor zorgt dat jij niet lekker in je vel zit, kunnen we er samen aan werken om het op te lossen. Wil jij ook leren omgaan met stress? Kies voor een coachingstraject bij V&P in Rotterdam en wij helpen je bij het vinden van de oorzaak van jouw stressgevoelens. We gaan individuele gesprekken met je voeren en daarin geven we tips waardoor je beter leert omgaan met stress.

Effectiever leren communiceren

Goede communicatie is van essentieel belang, met name op de werkvloer. Als er geen sprake is van goede communicatie op je werk dan verloopt de samenwerking met je collega’s stroever dan het eigenlijk hoeft te zijn. Effectiever communiceren zorgt ervoor dat de samenwerking soepeler verloopt en dit komt ten goede van de gezamenlijke prestaties. De grootste valkuil is miscommunicatie, dat andere personen jouw manier van communiceren niet begrijpen en verkeerd opvatten. V&P Advies in Rotterdam kan je helpen om effectiever te leren communiceren. We zorgen er met name voor dat jij je eigen communicatiestijl leert herkennen en in de toekomst zo kunt toe passen dat je beter te begrijpen bent. We leren je ook bewust worden van andermans communicatiestijlen en door je eigen gespreksvaardigheden te ontwikkelen zal je na ons coachingstraject in staat zijn om beter te communiceren met collega’s, familie en vrienden. Ben je geïnteresseerd in een van onze coachingstrajecten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.